Ara

Dişleriniz Gülsün Siz de Gülün... Ağız ve Diş Sağlığı Haftasinda öğretmenlerimiz cocuklarimiz icin diş maketi yaptilar ve diş fırçalamanın önemi çocuklarimiza eglenceli bir sekilde öğretildi.

Kas

Okulumuzda Ögretmenler Günü nese icerisinde kutlandi,Sayin Belediye Baskanimiz Ahmet ACAR´a ,İlce Milli Egitim Mudurumuz Selçuk AŞUT,Şube Müdürlerimiz Adem DOĞAN ve Abdulkadir GÜNEŞ´e,Degerli velilerimiz ve minik guzel kalpli cocuklarimiza bu ozel gunde bizlerle olduklari icin tesekkur ederiz.

Bilim show

10 KASIM

Kızılay

29 Ekim Cumhuriyet Bayrami

Ekm

Bu hafta icersinde okulumuz tum ogrencileri hayvanlari korumanın önemini ögrendiler,hayvanlar konusunda daha duyarli olmalarini amacladik.

Eyl

Yeni egitim öğretim yılına yenilenen lavabolar,çeşitli oyuncaklar ve yeni eşyalarla başladık.

El ve Diş Sağlığı

Eyl

Öğretmenlerimiz okulun ilk günlerinde çocuklarımızı daha iyi tanımak adına velilerimizden çocuklarını anlatan mektup yazmalarını istediler,boylelikle cocuklarimizin cesitli özelliklerini de ögrenmiş olduk, paylasim icerisinde olan tüm velilerimize teşekkür ederiz

Okulda ilk günlerimiz