SAĞLIKLI BESLEN SAĞLIKLI YAŞA

MİNİKLERİMİZİN SAĞLIKLI BESLENMESİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BU KONUDA ÖĞRETMENLERİMİZE,VELİLERİMİZE VE ÇALIŞANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

İYİLİKTE YARIŞAN MİNİKLER

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ İYİLİKTE YARIŞIYOR.HER SINIFIN BİR YETİM KARDEŞİ VAR PROJESİ KAPSAMINDA MİNİK ELLERDEN MİNİK YÜREKLERE YARDIM DEVAM EDİYOR,TÜM VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

Okulumuz 60 ay ve uzeri veli istegi olan ogrencilerine toplum sagligi hizmetlerinden gelen hemşireler tarafindan vernik florur uygulamasi yapildi.

YERLİ MALI HAFTASI

YİYİNİZ İÇİNİZ AMA İSRAF ETMEYİNİZ

MEVLANA HAFTASI

Okulumuzda Mevlana Haftası etkinlikleri yapıldı Mevlanın 7 öğüdü ve Mevlana çocuklara anlatıldı.Sınıflarımızda Mevlana ile ilgili çeşitli etkinlikler yapıldı.Tüm öğrencilerimiz semazen şeklinde buz dolabı süsü yaptılar.

Ara

KARAGÖZ VE HACİVAT OKULUMUZDA :-)

Çocuklarımızın heyecanla beklediği Karagöz ve Hacivat Tiyatrosu okulumuzda oynandı,Sema Sultan Tiyatro Ekibinin oyunu çocuklarımızın çok hoşuna gitti,tiyatro bitiminde çocuklarımız marş söylediler,dans ettiler,çocuklarımızın mutluluğu görülmeye değerdi.

İNSAN, HAKLARIYLA YAŞAR.

Okulumuz öğretmenleri çocuklara insan haklarını  anlatmak üzere seçim sandığı yaptılar çocuklarımız minik birer seçmen olup hikaye saati için okunacak hikayeyi kendi oylarıyla belirlediler seçim sonucunda en çok oy olan hikaye öğretmenlerimiz tarafından çocuklarımıza okundu,çocuklar minik birer seçmen olmanın,haklarının farkına vardılar ve çok eğlendiler.

Ara

Okulumuz Temiz Okul Sağlıklı Okul olarak seçilmiş ve Beyaz Bayrak almıştır.

BUGÜN MENÜMÜZ..

Ara

Okulumuzda her cuma günü aşçımız çocuklarımıza krep,pankek,börek vb çocuklarımızın severek yedikleri yiyecekleri hazırlıyor,çocuklarımıza afiyet  olsun :-)

Ara

Okulumuzda C Vitamini Partisi yaptık,velilerimizin de katılımıyla öğretmenlerimizin yardımıyla çocuklarımız kendi portakallarını kendileri sıktılar.Çocuklarımız çok eğlendi çok eğlenceli bir gün oldu katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda 11/12/2017 tarihinde diyabet eğitimi verilmiş olup i verilen adreslerden içeriğe ulaşabilirsiniz.

Ara

BİZ SENİ GÖRMEDEN SEVDİK GÜL KOKULU PEYGAMBERİM MUHAMMED (S.A.V)

Ara

Okulumuz öğretmenleri çocuklarimizin keyifli vakit gecirebilmeleri adına çocuklarımız için okulu sinema salonuna çevirdiler,çocuklarimiz öğretmenlerin hazirladigi sembolik biletleri yine sembolik olan paralarla satin alip patlamış mısır eşliğinde keyifle sinema seyrettiler.

Ara

Ağız ve diş sagliği haftasi kapsaminda sabah grubu Karincalar ve Çaliskan Arilar sinifi öğrencilerimizle Diş Hekimine gittik,diş hekimi çocuklarimizi diş sağliği konusunda bilgilendirdi,ayni zamanda velimiz olan Diş Hekimi Sayin Ali SARIOĞLU´na teşekkür ederiz.