Kocaali Şehit Şerife Bacı Anaokulu

Adres
AĞALAR MAH. SAKARYA CAD. ŞERİFE BACI ANA OKULU SİTESİ ŞERİFE BACI ANA OKULU BLOK NO 46 KOCAALİ / SAKARYA
Vizyon
Kendini geliştiren, ilerisini gören, milli değerlerine bağlı, ahlaklı, çalışkan öğrenciler yetiştirmek, öğrenci velilerine ve halka sosyal kültürel faaliyetlerle katkı sağlamak.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin ve Okul Öncesi Eğitimin genel amaçlarını gerçekleştirmek, anayasada ifadesini bulan Türk Milliyetçiliğine bağlı, vatanını milletini seven, örf, adet gelenek ve göreneklerine, dini ve milli değerlerine bağlı çağın gerektirdiği bilgi ve kültüre sahip insanlar yetiştirmek.
Başarılar
Okulumuz 01.09.2008 tarihinde ilk defa hizmete açılmış olup 6 şubede 3-4-5-6 yaş gurubu öğrencilere yarım gün olarak eğitim vermektedir
Kütüphane Kitap Sayısı :1032
Öğretim Şekli :Yarım gün Sabah ve Öğle gruplarımız mevcuttur, tam gün eğitim ve kulup bulunmamaktadır. 2019 2020 Döneminde Özel Eğitim Sınıfımız açılmıştır.
08:00-17.30
Doğal gaz
İlçe merkezinde minübüsler mevcuttur.
Yerleşim Yeri
Mahallemiz İlçe Merkezinde bulunmaktadır. İlçemizde bulunan Abidin Serhoş MTAL´nin hemen yanında bulunmaktadır. Çarşı merkezine uzaklığı 300 metredir. Deniz kenarına uzaklığı 1.800 metredir.
İl Merkezine 65 km uzaklıkta olup okulumuz İlçe Merkezinde yer almaktadır.